Η γαστρονομία είναι μια σημαντική πτυχή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ένα μέσο για την προώθηση και προβολή της πόλης μας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση του φεστιβάλ, τις υπηρεσίες του Δήμου μας, και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ευχαριστούμε τον ΕΟΤ Visit Greece , την Περιφέρεια Αττικής και το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών , για την αιγίδα και την στήριξη στο φεστιβάλ.
Τα cooking sessions, συνεχίζονται και σήμερα , από τις 18:00 στο Μικρολίμανο, με υπέροχες γεύσεις και πολλές εκπλήξεις.
Σάββατο 23/09, 18:00 – 21:00
◉ Εxecutive Chef, Παναγιώτης Γιακαλής εστιατόριο Piscis
◉ Head Pastry Chef Στέφανος Διαμαντόπουλος, Le Votre Piree,
◉ Chef Αμαλία Κυριακού, εστιατόριο Mardi
Κυριακή 24/09, 18:00 – 21:00
◉ Chef Γιώργος Συγγελάκης, εστιατόριο Naval
◉ Pastry Chef Χρήστος Βέργαδος, καθηγητής ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά
◉ Chef Ιάκωβος Απέργης, Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά
Γιάννης Μώραλης Δήμος Πειραιά – Municipality of Piraeus Andriana Zarakeli Destination Piraeus Σταυρούλα Αντωνάκου Valia Kiriazis Moralis